Haberler

Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı Uluslararası Statüye Kavuşuyor

Abone Ol

Manisa Tarım İl Müdürü Hasan Çebi, Manisa'nın Ege Bölgesi'nin en önemli tarım şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

Manisa Tarım İl Müdürü Hasan Çebi, Manisa'nın Ege Bölgesi'nin en önemli tarım şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

SNS Fuarcılık Yetkilileri Naime Simsaroğlu, Saruhan Simsaroğlu, Fuar Proje Yönetmeni Didem Ermiş, Tarım İl Müdürü Hasan Çebi'yi ziyaret etti. Bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile ilgili bilgiler veren Naime Simsaroğlu, geçen yıl fuara 120 firmanın katıldığını hatırlattı. Simsaroğlu, "Bu yıl ise hem ziyaretçi hem katılımcı bazında hedefimizi büyüttük. Manisa'da tarımsal alanda faaliyet gösteren herkese iş düşüyor. Çünkü Tarım ve Hayvancılık Fuarı Manisa'nın markasıdır. Fuarımız artık yerel olmaktan sıyrılmış, ülkemizdeki en saygın organizasyonlardan birisi haline gelmiştir.

Ve önümüzdeki yıldan itibaren Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı uluslararası statüsüne kavuşacak. Bu konuda prosedürler tamamlanmış olacak." dedi.

Saruhan Simsaoğlu ise fuara sadece Tarım İl Müdürlüğü değil, bu alanda faaliyet gösteren tüm kuruluşların ve sivil toplum örgütlerinin destek olması gerektiğine dikkat çekti. Simsaroğlu, fuarda çok önemli markaların yer aldığını belirterek, üreticilerin yeni tarım ve hayvancılık alanında yeni alet ve makineleri tanımaları ve kullandıkları sistemleri yenilemeleri bakımından fuarın bir fırsat olduğunu dile getirdi..

Tarım İl Müdürü Hasan Çebi, ise tarım şehri olan Manisa için fuarın çok önemli olduğunu söyledi. Çebi, "Ege bölgesine baktığımızda Manisa en önemli tarım şehri olarak göze çarpıyor. Bu nedenle burada organize edilen fuarın diğerlerinden daha büyük ve daha merkezi olması şart. Biz Tarım İl Müdürlüğü olarak gerekli her türlü desteği vereceğiz, ilgili kurumları da bu fuara destek olmaya çağırıyoruz." dedi.

(ÖND)

31.07.2012 17: 07: 05

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title