Haberler

Marangozlar Odası'nda Yeniden Nihat Kahya

Abone Ol

Ödemiş’te Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası ile başlayan odaların kongre maratonu Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ile devam etti.

Ödemiş'te Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası ile başlayan odaların kongre maratonu Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ile devam etti. Başkan Nihat Kahya güven tazeledi.

Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongrede mevcut Başkan Nihat Kahya tek aday olarak seçime gitti. Yapılan kongreye İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Belediye Başkanı Bekir Keskin, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sanayi esnafı ve birçok oda üyesi marangoz mobilyacı katıldı.

Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar yönetimi kurulu Nihat Kahya, Ahmet Solak, Ertuğrul Yılmaz, Ayhan Kasap, Enver Gök, Recep Katmer, Muzaffer Yücepınar, denetim kurulu üyeleri ise Mustafa Manav, Muhammet Ali Derya ve Mehmet Ulu isimlerinden oluştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title