Haberler

Mardin Kaymakamı, gazetecilerle buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Midyat ilçesinde görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Ömer Faruk Özdemir, Midyat Gazeteciler Cemiyeti Derneği'ni ziyaret etti ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan Midyat 3. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali hakkında bilgi verdi.

Mardin'in Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Kaymakam Ömer Faruk Özdemir, Midyat Gazeteciler Cemiyeti Derneğini ziyaret ederek gazetecilerle buluştu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tayfur Demir ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Kaymakam Özdemir, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Midyat 3. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinin önemine değindi. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Özdemir, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Tayfur Demir, yerel ve ulusal düzeyde festivalin heyecanı ve önemi içerisinde olduklarını kaydetti. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Faruk Özdemir Kültür Sanat Güncel Midyat mardin Medya Yerel Yerel Haberler Medya Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title