Haberler

Marmaris'te Adnan Menderes İçin Lokma Hayrı

Abone Ol

Demokrat Parti (DP) Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in ölümünün 52.yıl dönümü dolayısı ile lokma hayrı yapıldı.

Demokrat Parti (DP) Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in ölümünün 52. yıl dönümü dolayısı ile lokma hayrı yapıldı.

Eski ve Yeni Camii önünde gerçekleştirilin lokma hayrına Demokrat Parti İlçe Başkanı Azmi Özkan, Demokrat Parti'den Marmaris Belediye Başkanı aday adayı olan Mustafa Karacan, DP eski ilçe başkanı Mustafa Çoban'ın yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkanı aday adayı Mustafa Karacan, ölümünün üzerinden 52 yıl geçmesine rağmen Adnan Menderes'in hala milletin sevgilisi olduğunu söyledi. Geçen yılların Menderes'e olan sevgi ve saygıyı artırdığını vurgulayan Karacan, "Milletin Adamları milleti için yaşarlar ve onlar için ölürler. Adnan Menderes de milleti için yaşadı ve milleti için onurlu bir şekilde öldü. Merhum Başbakan Adnan Menderes'i Saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karacan Adnan Menderes Demokrat Parti Marmaris Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title