Haberler

Meclis Başkanı ve Dernek Başkanlarından Vali Erkmen'e Ziyaret

Abone Ol

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı ve Dernek Başkanları Bölge Çalışmaları Hakkında Bilgi Almak İçin Vali Yavuz Erkmen'e Ziyarette Bulundu.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı ve dernek başkanları bölge çalışmaları hakkında bilgi almak için Vali Yavuz Erkmen'e ziyarette bulundu.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu başkanlığında dernek başkanları ile Vali Erkmen'e bölge çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için ziyarette bulunuldu. Ziyarete, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Muhtarlar Dernek Başkanı Şerafettin Nas, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Beycuma Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Yenice Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği İkinci Başkanı Naim Emdi katıldı.

Katılımları için teşekkür eden Vali Erkmen, "Bölge hakkındaki çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunmak için ziyarette bulunuldu. Arkadaşlarımız ile şuana kadar iyi çalışmalarımız oldu. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

(SŞ-SŞ-Y) 14.03.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title