Haberler

Medline Hastanesi Kadınlara Elma Dağıttı

Abone Ol

Sosyal sorumluluk ve duyarlılık çerçevesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Özel Medline Kütahya Hastanesi, bayanlara elma dağıttı."Sağlığın için harekete geç" sloganı ile tüm bayanları sağlığı konusunda duyarlılığa davet eden özel...

Sosyal sorumluluk ve duyarlılık çerçevesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Özel Medline Kütahya Hastanesi, bayanlara elma dağıttı.

"Sağlığın için harekete geç" sloganı ile tüm bayanları sağlığı konusunda duyarlılığa davet eden özel Medline Hastanesi sağlığın ve güzelliğin simgesi olan elmaların üzerine de etiketlerle hatırlatmalarda bulundu.Bu küçük jest ile karşılaşan bayanlar ise hatırlanmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

Özel Medline Kütahya Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Şanlı ise, sosyal sorumluluk ve duyarlıkla hareket etmenin kurum bilinci olduğuna dikkat çekerek tüm bayanların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title