Haberler

Mehmet Akif Gün, CHP Kütahya İl Başkanlığı'na Tekrar Aday

Abone Ol

Mehmet Akif Gün, 22 Haziran günü yapılacak olan CHP Kütahya İl Başkanlığı Kongresi'nde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Akif Gün, 22 Haziran günü yapılacak olan CHP Kütahya İl Başkanlığı Kongresi'nde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Akif Gün, yaptığı açıklamasında, Kütahya da CHP'ye gönül verenler ile il kongresinde oy kullanacak delegelere çağrıda bulundu.

Mehmet Akif Gün, "Eğer delegeler takdir ederse tekrar bizi göreve getirsinler.Çalışmalarımızdan memnunlar ise.Tüm delegelerimizin çalışmalarımızdan memnun olduğunu düşünüyorum.Hepsi Cumhuriyet Halk Partili .Bu arkadaşlarımla hep beraber bu saldırıyı seçmenin iradesine ve delegemizin iradesine yapılan bu saldırıyı hep birlikte def edelim diyorum dedi. Genel Merkez Yerel Seçimlerde Başarısız Olduğumuz iddiası ile bizleri görevden alıyor diyen Mehmet Akif Gün,şimdi Genel Merkez Yöneticilerine sormak istiyorum.Parti olarak 30 Mart 2014 de yapılan seçimlerde sadece Kütahya da mı başarısısız.Bir tek biz mi başarısısız.Hayır.Bütün İç Anadalu,Orta Anadolu Bölgesinde,Doğuve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde biz yokuz. Bütün iller başarısız. Türkiye'de CHP'sinin bu başarısızlığını sadece Kütahya İl Başkanına ve İl Yönetimine fatura etmek Adaletsizliktir.Haksızlıktır.Biz bu haksızlığa isyan ediyoruz.Biz çalıştık.Başarısızsak bütün Türkiye de ki Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanı'ndan, aşağıdaki kat görevlisine kadar başarısızdır" dedi.

İl kongresinde il başkan adayı olacak partililerde çağrıda bulunan Mehmet Akif Gün, "Gün birlik olma zamanı gelin birleşelim dağılmadan bölünmeden parti içinde küslük olmadan kongreye ortak liste ile girelim" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi MEHMET AKİF GÜN Türkiye Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title