Haberler

Meram Tıp Fakültesi'nde Tıp Bayramı Etkinlikleri

Abone Ol

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği düzenlendi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği düzenlendi. Programda, profesör ve doçent ünvanı alan öğretim üyeleri için akademik giysi töreni de yapıldı.

Meram Tıp Fakültesi'ndeki programda açılış konuşmasını Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı yaptı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker'in Tıp Bayramı ilgili konuşmasının ardından fakültenin araştırma faaliyetlerinin daha üst seviyelere yükseltilmesi için 2013 yılında uluslararası dergilerde yayınları en iyi durumunda olan öğretim üyelerine plaket verildi. Daha sonra 2013 yılında profesör ve doçent ünvanı almış öğretim üyeleri için akademik giysi töreni yapıldı.

Akademik giysi töreninde, Yeşilay Konya Şube Başkanı Diş Hekimi Sabri Pişkin de, doçentliğe yükselen oğlu Meram Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Mesut Pişkin'e cübbesini giydirdi. Törende konuşan Sabri Pişkin, "Şu anda bir babanın yaşayacağı en büyük hazzı ve gururu yaşıyorum. Bana bu gururu yaşatan Allah'a, oğlumun hocalarına müteşekkirim" diyerek sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı 14 Mart Meram Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title