Haberler

Merhum Eski Milli Eğitim Müdürü Gündeş İçin Mevlit Okutuldu

Abone Ol

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Araban ilçesinin eski Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş için Mevlit okutuldu.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Araban ilçesinin eski Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş için Mevlit okutuldu.

2 yıl Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan evli ve 4 çocuk babası 49 yaşındaki Şükrü Gündeş için mevlit okutuldu. Gündeş için Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Araban İlçe Merkezindeki Merkez Camide Cuma namazı öncesi okutulan mevlit ve Cuma namazı sonunda da Merkez Cami bahçesinde yemek verildi.

Mevlit'e Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Araban İlçe Emniyet Amiri Arif Altun, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ertuğrul, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı köylerdeki okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler ve Arabanlı vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

MEHMET EMİN DEMİR:

Mevlidi Okutturana, Okuyanlara ve tüm emeği geçenlere Allah kendilerinden razı olsun, geçmişlerine rahmet olsun, Allah bir daha genç acıyı tattırmasın.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title