Haberler

Metin Aşık, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret Etti

Abone Ol

Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık'ın ziyaretinde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Aşıkpaşa Gazetesi sahibi Nurettin Turunç, Ahi TV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan, Ahi TV Müdürü Müşerref Acer, Kervansaray Gazetesi Sahibi Hüsnü Arıöz ve Kervansaray Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yakup Arıöz hazır bulundular.

Basının, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğuna işaret eden Emniyet Müdürü Metin Aşık "Demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan, sorunları gündeme taşıyarak kamu görevlilerine çalışmalarına yardımcı olan, bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiren basın, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir." dedi.

Emniyet Müdürü Aşık'ın ziyareti iyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü Hasan Eraslan Kırşehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title