Haberler

Mezitli'de 200 Kişilik Öğrenci Yurdu Yapılacak

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Kaymakamlığı SYDV tarafından, Mezitli Davultepe İstiklal Mahallesi'ne yaptırılacak 200 kapasiteli öğrenci yurdu inşaatı ihalesi sonuçlandı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, Mezitli Davultepe İstiklal Mahallesi'ne yaptırılacak 200 kapasiteli öğrenci yurdu inşaatı ihalesi sonuçlandı.

Mezitli SYDV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre yürütülen açık ihale süreci 16 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 16.00'da Mezitli Kaymakamlığı'nda SYDV Müdürü Kamuran Zengin başkanlığında yapılan ihale ön yeterlilik ve değerlendirme toplantısından sonra 7 Eylül 2012'deki ihale onayı ile sona erdi. İhalenin ön yeterlilik ve değerlemesine 14 firma katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü (SYGM), yurt inşaatı için Mezitli SYDV'ye 3 milyon TL'ye yakın ödenek tahsis etti. 200 yatak kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdunun yapım sözleşmesi Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ile ihaleyi alan firma yetkilileri arasında imzalandı. KDV dahil 2 milyon 505 bin 140 TL ile ihaleyi alan firmalar, 13 Ekim 2012 tarihine kadar yer teslimi yapacak. Firmalar, yer tesliminden sonra 8 ay içinde yurdu bitirecek. Yurt inşaatı tamamlandıktan sonra bina Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilecek ve şu anda Mezitli Anadolu Lisesi olan okul yatılı Anadolu Öğretmen Lisesi'ne dönüştürülecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mezitli Kaymakamlığı Davultepe Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title