Haberler

Mezitli'de Gıda ve Çeyiz Eşyaları Kermesi

Abone Ol

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki öğrenci yurtlarının ortaklaşa düzenlediği, 'gıda ve çeyiz eşyaları' kermesinin açılışı yapıldı.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki öğrenci yurtlarının ortaklaşa düzenlediği, 'gıda ve çeyiz eşyaları' kermesinin açılışı yapıldı.

Viranşehir Mahallesi Babil kavşağında, Mezitli Belediyesi Sanatevi yanında bu yıl ikincisi düzenlenen kermesin açılışına, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, Mezitli Müftüsü Nusret Karabiber ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Muharrem ayını kutlayarak, "Muharrem ayında Kerbela'da şehit edilen Hz. Hüseyin ve topluluğundan şehit olanları rahmetle anıyorum. Kurs ve okul talebeleri derneklerinin düzenlediği bu kermesin hayırlı hizmetlere vesile olmasını ve bereketli olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik için önemli bir etkinlik. Yapılan bu kermesler vesilesiyle ülkemizdeki sıkıntıların, terör başta olmak üzere bir takım sıkıntıların gitmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu dualar ve niyazlarla kermesin düzenleyenlere, katılanlara, katkı koyanlara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım ise kermeste emeği geçen herkesi tebrik etti

Konuşmaların ardından ilçe Müftüsü Nusret Karabiber kermesin hayırlı olması için dua etti. Duanın ardından kermesin açılış kurdelesi kesilerek, vatandaşlara açıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Viranşehir Mezitli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title