Haberler

Mezitli'de Hediyelik Eşya Yarışması Sona Erdi

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'in merkez Mezitli Halk Eğitimi Merkezi'nin düzenlediği, '2013 Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması' sona erdi.

Mersin'in merkez Mezitli Halk Eğitimi Merkezi'nin düzenlediği, '2013 Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması' sona erdi. Yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.

Mezitli Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamil Durdu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Usta, Mezitli Belediyesi Okul Müdürü Mustafa Okat ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Törende konuşan Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Eroğlu, "20-30 Haziran 2013 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan 17. Akdeniz Oyunları'na ilgi çekmek, farkındalık yaratmak ve özellikle ilçemizi tanıtmak adına HEM ve Mezitli Belediyesi işbirliğinde kursiyerlerimiz arasında bir yarışma tasarladık. Bu yarışmaya 67 kursiyer, 81 ürün ile katıldı. Bu ürünler bir komisyon tarafından incelenip değerlendirmeye alındı. Bu değerlendirmede bizim için önemli olan Mezilli'yi en iyi şekilde sembolize eden figürleri bulmakdı" dedi.

Konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. Yarışmada ahşap işçiliği ile birinci olan Mekselina Erdoğan adına eşi Fatma Erdoğan'a, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu tarafından bir tam altın hediye verildi. Yarışmada anahtarlık işlemeciliği ile ikinci olan Hatice Doğan'a ise Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım tarafından yarım altın hediye edildi. Hatice Doğan'ın törende bulunmamasından dolayı hediyeyi takı tasarım öğreticisi Bilgin Yeşilçay aldı. Yarışmada üçüncü olan ürün ise bir tarafı Türk bayrağı diğer tarafı ise Akdeniz Oyunları'nın logosu bulunan deniz kaplumbağası figürlü çift taraflı bayrak-flama oldu. Kurdele tekniği ile yapılan ürünü tasarlayıp uygulayan Ülfet Doğan ödülünü de ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamil Durdu'nun elinden aldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Mezitli Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title