Haberler

Mezitli'de 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinliği

Abone Ol

Mezitli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Mezitli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Okulun bahçesinde yapılan etkinliğe, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ile eşi Sema Kıcıroğlu, Mezitli Belediyesi Başkan Vekili Ali Doğaner, Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, İlçe Müftüsü Nusret Karabiber, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte konuşan okul Müdürü Ömer Gürsoy, "Bu akşam yaratılmışların en şereflisi, Allah'ın en sevgilisi, güllerin efendisi, Fahri Alem Muhammed Mustafa Efendimizin dünyaya teşriflerini bir kere daha kutlamak için toplandık. Peygamberi sevmek onu anlamakla olur. Onun gibi yaşamakla olur. O zaman bize düşen en önemli görev onu anlamak ve yaşamak olmalıdır. Sünnetlere sımsıkı sarılıp aydınlattığı yoldan yürümek olmalıdır. Bu hafta sebebi ile yapılan bu ve bunun gibi etkinliklerin cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, necip milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın hidayetine vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunurken, etkinlikte öğrenciler tarafından da şiirler ve ilahiler okundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fındıkpınarı Ömer Gürsoy Fatih Say Mezitli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title