Haberler

MHP Adayı Çelik, "2. Gençlik Şöleni"ne Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Antalya Ülkü Ocaklarının Kepez Arena'da düzenlediği "2. Gençlik Şöleni"ne katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik,Antalya Ülkü Ocakları'nın Kepez Arena'da düzenlediği "2.Gençlik Şöleni"ne katıldı.

Kepez Arena'da düzenlenen Şölene, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP MHY Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç, MHP İbradı Belediye Başkan adayı Mahmut Varol, MHP Akseki Belediye Başkan adayı MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, İlçe Teşkilatları Başkanları, İlçe Ocak Başkanları ve binlerce genç katıldı.

Atilla Yılmaz ve Ahmet Şafak'ın şarkıları ile coşan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal, "Bugün bu salondan yükselen ses, Türk Milletinin gür sesidir. Burada toplanan bu gençler, mensubu olduğu yüce Türk Milletinin varlığından rahatsız olanlara inat, daha gür sesleri ile arşı inletecek. Bu gençlik ki, büyük Türkiye'yi inşa eden o kutlu nesildir" dedi.

Şölene katılan gençlerin parıldayan gözlerinde geleceğin Büyük Türkiye'sini gördüğünü ifade ederek konuşmasına başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Bizim gençlerimizin her biri bir bağımsızlık abidesidir. Her biri gurur doruğumuzdur. Bize merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş iki emanet bırakmıştır. Birincisi, hepimiz içinde büyüdüğü, hayat görüşümüzü şekillendirdiğimiz ve dava bilincine sahip olduğu Ülkü Ocaklarıdır. Ülkü Ocakları sevgi ile yoğrulmuş, saygı ile bezenmiş, ahlakla yoğunlaşmış ve edeple yoluna odaklanmış, göz nuru hazinesidir. Ülkü Ocaklarının Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini aşılayan, gençlerin vatana ve millete hayırlı evlatlar yetişmesine katkısından başka hiçbir amacı yoktur" şeklinde konuştu.

MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ise, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023 yılında lider ülke Türkiye'ye ulaşmak için Ülkücü gençliğin her türlü çabayı göstermeye hazır olduğunu söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Çelik Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title