Haberler

MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin Açıklaması

Abone Ol

"2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidarın alternatifi, 2015'te ise bu milletin başına iktidar yapacağız"

MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin, "2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) iktidarın alternatifi, 2015'te ise bu milletin başına iktidar yapacağız" dedi.

Engin, MHP İl Başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında,  belediye başkan aday adayı oldukları için partiden istifa eden il başkanı Dursun Ergin'in yerine kendisinin, merkez ilçe başkanı Erkan Koca'nın yerine ise Ali Osman Kurtçu'nun atandığını belirtti.

Seçime 5 ay gibi kısa bir süre kala görevi devraldıklarını belirterek, "Kastamonu için fazla bir endişemiz yok. Kastamonu, 4 dönemdir MHP kadrolarını, belediye başkanlığı yapan arkadaşlarımızı bağrına bastı" diye konuştu.

Niyetlerinin halis ve düzgün olduğunu dile getiren Engin, şunları kaydetti:

"İlk önce düşündüğümüz şey Allah'ın rızası. Ondan sonra Türk Milleti'nin bekası. Bunun için bir siyasi hareketin içerisinde görev aldık. Yaptığımız salt ve, kuru bir siyaset değil. İlk önce 5 ay içerisinde Kastamonu kalesi etrafına 10 tane burcu inşaa etmek için uğraşacağız. 2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidarın alternatifi, 2015'te ise bu milletin başına iktidar yapacağız. Bu millet, bu iktidarı sırtından silkeleyecek."

Engin, 2015 seçimlerinde en az iki milletvekiliyle Kastamonu'yu temsil etmek istediklerini kaydetti. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Dursun Ergin İLHAN ENGİN Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title