Haberler

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Baba Ocağına Geldi

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Bünyan Belediyesi önünde kurban kesilerek karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Bünyan Belediyesi önünde kurban kesilerek karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Özsoy Bünyan Cumhuriyet Mezarlığında bulunan aile kabristanında anne ve babasının mezarını ziyaret etti. Bir süre doğup büyüdüğü Cumhuriyet Mahallesinde tanıdıklarıyla hasret gideren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanlığına gelişinde partililer tarafından karşılandı.

Parti binası önünde Bünyan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kadir Yalçın, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan Ülkü ocakları başkanı Süleyman Başgül ve çok sayıda partililer tarafından Kurban kesilerek coşkuyla karşılanan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy yaptığı kısa konuşmada "Ben bu toprakların evladıyım, ben sadece Kayseri'ye değil Sarızlı hemşehrilerimi düşünerek, İncesulu hemşehrilerimi düşünerek Develi'yi ve Bünyan'ı da düşünerek bu göreve talip oldum. Beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyor ve güveniyorum. Şunu herkes iyi bilmeli ki ben kazanırsam Bünyan kazanacak, burada Mehmet Özmen Başkanımla el ele vererek çok şeyler yapacağız. Benim devlet tecrübeme dayanarak bu göreve talip oldum. Ben okuyacağım diyen herkesin yanında olacağım" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy. Bünyan Belediye Başkanlığında Başkan Mehmet Özmen'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title