Haberler

MHP'liler Çifteler İlçesindeki Mevlid-i Şerifte Buluştu

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, bir grup parti yöneticisi ile birlikte Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Alp Döngel’in düzenlediği Mevlid-i Şerife katıldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, bir grup parti yöneticisi ile birlikte Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Alp Döngel'in düzenlediği Mevlid-i Şerife katıldılar.

Başkan Sever'e, Odunpazarı MHP İlçe Başkanı Serdar Ulucan ile Emine Edizgil ve Ahmet Hızlan da eşlik etti. Sever, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çifteler MHP İlçe Başkanımız Oğuz Alp Döngel'in rahmetli babasının vefatının seneyi devriyesinde Çifteler ilçemizde okutulan Mevlid-i Şerife teşkilatlarımızla katılım gösterdik. Dualar ettik. Dualarımızı ruhlarına yad ettik. Rabbim mekanını cennet eylesin. Kabri nur olsun" dedi.

Çifteler MHP İlçe Başkanı Oğuz Alp Döngel de, "Eskişehir MHP heyetinin Çifteler ilçesine gelerek Mevlid-i Şerife katılmasından memnunluk duyduk. Allah razı olsun. Babam vefat edeli bir yıl oldu. Babamın ruhuna Mevlid-i Şerif okuttuk ve dualar ederek ruhuna yad ettik. Babamın yokluğuna alışamadım. Ama ne yapalım takdiri ilahi. Mekanın cennet, Peygamberler komşun olsun, inşallah canım babam" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı Eskişehir Çifteler Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Nurettin GÜN:

Arkadaşlar mevlit, i şerifinizi Allah kabil etsin 1977 de ülkü ocaklarındaydım 1982 lerde kış günü ceyhanda iş yoktu çifteler kamyoncular koparatif başkanı patronum cumali gökcedag, ın asker arkadaşıydı bize iş verdi istanbul, a arpa adapazarına şeker pancarı eskişehire şeker pancarı çektim Allah başkanımızdan razı olsun yaşıyorsa Allah selamet versin ölmüş ise mekanı cennet olsun çiftelere çok görestim halkı misafir perverdir hoşcakalın arkadaşlar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title