Haberler

MHP'nin Muhtar Ziyaretleri Devam Ediyor

Abone Ol

MHP Merkez İlçe Teşkilatı, mahalle muhtarlarına yaptıkları ziyaretleri devam ettiriyor.

MHP Merkez İlçe Teşkilatı, mahalle muhtarlarına yaptıkları ziyaretleri devam ettiriyor.

MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Yavuz ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile birlikte vatandaşlarla yaptıkları ziyaretlerde son olarak Honsalar, Topçuoğlu ve Yavuz Selim Mahallesi muhtarlarıyla muhtarlıklarıyla görüşmeye devam etti.

Honsalar Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin, Topçuoğlu Mahallesi Muhtarı Rafet Kasırga ve Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Mustafa Koral ile görüşen Başkan Yavuz, MHP'nin 5'inci kez Kastamonu Belediyesine mührünü vuracağını belirterek, bunun için azim ve heyecan içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Ayrıca Yavuz, yapıla görüşmelerde muhtarların ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, "Muhtarlarımız, Kastamonu Belediyesinin hizmetlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Muhtarlarımız, bizleri güler güzlü karşıladı ve misafir ettiler" dedi.

Yavuz'a ziyaretlerde MHP Merkez İlçe Başkan Vekili Erkan Koca, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Yıldız, Ekrem Salcıoğlu, Harun Yüksel, Uğur Tatlıoğlu, Hakan Kabukçuoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Berber, Muzaffer Karamustafa da eşlik etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yavuz Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title