Haberler

MHP Sorgun İlçe Teşkilatı 60 Yoksul Aileye Kurban Dağıttı

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı, Sorgun'da yetim ve yoksul 60 aileye kurbanlık hayvan dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı, Sorgun'da yetim ve yoksul 60 aileye kurbanlık hayvan dağıttı.

MHP Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, Belediye Başkan Adayı Ergin Gül ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, yoksul ve yetim aileleri ziyaret ederek kurban dağıttı. Yozgat'ta ilk defa siyasi bir partinin kurban dağıttığını belirten MHP Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, dağıtım yapılacak aileleri daha önceden belirlediklerini söyledi. Yılmaz, "Teşkilatımız olarak Sorgun merkezde 60 yetim ve yoksul ailemizi bir bir ziyaret ederek daha önceden belirlemiştik. Şimdi ise Belediye Başkan Adayımız Ergin Gül ve yönetim kurulu üyelerimizden oluşan heyetle birlikte bu ailelerimize kurbanlarını dağıtıyoruz. Bizim buradaki amacımız bu zamana kadar kurbanla hiç tanışmamış yoksul ve yetim ailelerimizin bu bayramda yanlarında olmak, onlarında diğer aileler gibi kurbanlarını kesmelerini istedik. Ramazan bayramında yaklaşık 2 bin ailemize gıda yardımı yapmıştık. Bu bayramda ise kurban dağıtıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir çalışma yapacağız" dedi. Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı Ergin Gül, "Böylesi anlamlı bir günde yoksul ve yetim ailelerin yanında olmak, bizi çok duygulandırdığı gibi bir o kadar da sevindirdi" dedi.

Kurban yardımı alan İsmail Ayaz da ilk defa kurban keseceğini belirterek, "Bu yıla kadar ilk defa kurbanla tanışıyorum. Şu anda çok duygulandım. Allah bu hayra vesile olan bütün herkesten razı olsun" dedi. Ailelerden Hanım Arslan ise "Bu bayram kurban keseceğim için çok mutluyum. Herkes gibi benimde çocuklarım bu bayramda et görecek. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Sorgun Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title