Haberler

Milletvekili Erdoğan'ın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Abone Ol

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı köylerin sorunlarını yerinde görüp çözüm üretmek için ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı köylerin sorunlarını yerinde görüp çözüm üretmek için ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda başlattığı köy gezilerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Erdoğan, köy gezilerinin ilk gününde ilçeye 6 kilometre uzaklıktaki Bağlıca Mahallesi, Emir Haydar, Beydilli, Sarıkaya, Yaylacık, Gökçepayam, Akkoç, Yukarı Yufkalı ve Aşağı Yufkalı köylerinde kalabalık vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Köylerin sorunlarını muhtarlar ve vatandaşlardan dinleyen Erdoğan, köylülerden yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür aldı. Vatandaşlar köylerindeki alt yapı, içme suyu, eğitim ve sağlık sorunlarını dile getirip ilçenin en önemli ihtiyacı olan Araban Ovası'nı sulayıp ilçenin ekonomisini kalkındıracak olan Ardıl Sulama Göleti ile Çat Boğazı Sulama Barajı'nın biran önce yapılmasını istedi.

Ardıl Sulama Göleti ile Çat Boğazı Barajı'nın yapılacağını belirten Milletvekili Erdoğan, şu ifadeleri kaydetti:

"Bizden önceki siyasi partili milletvekilleri her seçim zamanı Araban'a gelip sizlere yaptık yapacağız diye 55 yıldan beri Ardıl Sulama Göleti, 35 yıldan beri de Çat Boğazı Sulama Barajı için yalanlar söyleyip sizlerin oylarını aldıktan sonra barajları unutmuyorlar mıydı? 2007 yılında milletvekili olduğum tarihten beri, Ardıl Sulama Göleti ile Çat Boğazı Sulama Barajlarının yapılmasıyla Araban Ovası'nı suyla buluşturup ilçenin ekonomisini kalkındırmak için elimden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyorum. Bende bu yörenin insanıyım. Araban ilçesinin ekonomisinin kalkınması için Ardıl Sulama Göleti ile Çat Boğazı Sulama Barajı'na acil ihtiyaç olduğunu en az sizler kadar biliyorum. Bunun için başlattığım çalışmalar şu anda son aşamasında, hatta Çat Boğazı Sulama Barajı'nın ihtiyacı olan suyun toplanması için Adıyaman ili Gölbaşı ilçesi sınırlarında yapılacak olan Çetin Tepe Barajı'nın ihalesi 5 gün önce yapıldı. Araban Ovası'nı suyla buluşturacak olan, Ziyaret köyü Çat Boğazı mevkiine yapılacak olan Çat Boğazı Sulama Barajı'nın biran önce yapılmasını ben sizden daha çok istiyorum. Ama ihalesi yapılan Çetin Tepe Barajı'nın tamamlanması şart. Çetin Tepe Barajı tamamlandığında Çat Boğazı Sulama Barajı'nın yapımına başlanacak. AK Parti hükümetinden önceki siyasi partilerin yapamadığı Çat Boğazı Sulama Barajı'nı AK Parti hükümeti olarak biz yapacağız. Ama bu proje 2 trilyonluk bir proje, yani büyük bir proje. 55 yıl Ardıl Sulama Göleti, 35 yılda Çat Boğazı Sulama Barajı için beklediniz, birkaç yıl daha bekleyin. Size Mehmet Erdoğan sözü, ben bu barajları yaptıracağım."

Ziyarete, AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Gaziantep Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Cuma Reyhan, AK Parti Gaziantep İl Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Kesik, AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyeleri; Mehmet Ali Dalkan, Mehmet Ali Altınay ve Battal Aslan, AK Parti Araban İl Genel Meclisi üyeleri; Şıh Mehmet Ulukök ve Halit Ömeroğlu, AK Parti Araban Eski İl Genel Meclis Üyesi Battal Gazi Taşdemir ve bir grup partili katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Ak Parti Araban Çat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title