Haberler

Milletvekili Karakelle: "Biz Bu Ülkenin Geleceğine Talibiz"

Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Teşkilatı, ilçe ve beldelerde seçim ofisleri açılışlarını yapmaya ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Teşkilatı, ilçe ve beldelerde seçim ofisleri açılışlarını yapmaya ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci,İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Ayazı Beldesi'ne ziyaret gerçekleştirildi. Akyazı Belde Belediye Başkanı Mehmet Karadaş, AK Parti Akyazı Belde Belediye Başkan Adayı Burak Taşdan ve AK Parti Akyazı Belde Teşkilatı tarafından karşılanan Milletvekili Karakelle, İl Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyeleri burada partililere seslendiler. İlk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır Akyazı'nın 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bir kez daha tarih yazacağını belirtip; "Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. AK Parti İktidarında Akyazı beldemizde önemli hizmetlere imza atıldı. Bu hizmetler inşallah artarak devam edecektir. Akyazı'yı karayazıya çevirmemek için gece gündüz demeden, bıkmadan usanmadan her kapıyı çalıp her gönüle girerek hizmetlerimizi anlatamaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye'nin Erzincan'ın ve Akyazı'nın her neresine baksak AK Parti'nin eserlerini görüyoruz. İstikrarın, hizmetlerin devamı için geleceğimiz için AK Parti demeliyiz." dedi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında her ilçe ve belde de AK Parti'nin hizmetlerini anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Milletvekili Karakelle ise konuşmasında; "Bu yerel seçimlerin sadece AK Parti'nin ve adaylarının seçimi olmadığını bu seçimin milletimizin seçimi olduğunu anlatacağız. Siyasi hayatımızda 30 Mart'ı yeni bir milat olarak göreceğiz. Kısa hayatımızda çok karanlık günler yaşamışızdır ama binlerce de güneşin doğduğunu görmüşüzdür. Bu millet çok badirelerden geçmiştir. 30 Mart'ta milletimizin kendilerinin ve torunlarının geleceği için oy verecektir. Sayın Adnan Menderes'e kurulan tuzak, 28 Şubat'ta Sayın Erbakan'a kurulan tuzak, Sayın Turgut Özal'a kurulan tuzak bugün AK Parti ve Sayın Başbakanımıza kurulmak isteniyor. Bu tuzakları milletimiz bozacaktır. Ne zaman bu ülke kalkınmaya başladığında tuzaklar kurulmaya başlanıyor. Bu tuzakları Rabbimin izni ile 30 Mart'ta bozacağız. Biz her kardeşimizin oyuna talibiz. Biz bu ülkenin geleceğine talibiz. Bu seçim milletin iradesinin seçimidir. ya zillet olunacak ya millet olunacak. İncinmeyip incitmeyeceğiz. Bir olmayacak biz olacağız." şeklinde konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhan Çakır Ak Parti Erzincan Akyazı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title