Haberler

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Bilecik'te

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Nabi Avcı, çeşitli incelemelerde bulunmak ve bir dizi açılışlar yapmak için Bilecik'e geldi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, çeşitli incelemelerde bulunmak ve bir dizi açılışlar yapmak için Bilecik'e geldi.

İlk olarak Bilecik Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Avcı'yı, Vali H. İbrahim Akpınar, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, daire müdürleri karşıladı. Polis tören mangasını selamlayan Bakan Avcı daha

sonra valilik şeref defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti.

Vali H. İbrahim Akpınar, yaptığı konuşmada, Bilecik'in tarihi konumu ve ekonomisi hakkında bilgi verdi. Akpınar "Tarihi bakımında Bilecik'in konumu çok önemlidir. Kuruluş ve kurtuluşun beşiğidir. Önemli ölçüde alt yapısını tamamlamış bir ildir. Sanayinin olduğu il olan Bilecik yılda bir miyar 250 milyon ihracat yapmaktadır. Büyük mermer rezervi bulunmakta, 60'a kadar mermer ocağı aktif olarak çalışmaktadır. Rahat olan ulaşım, Yüksek Hızlı Tren faaliyete geçtiğinde daha da iyi olacak. Eğitimiz iyi seviyelerdedir. Önemli bir sorunumuz gözükmüyor" dedi.

Bakan Nabi Avcı ise konuşmasında, baba ocağında olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Avcı "Bilecik'teki eğitim konusunda ne gibi eksiklerimiz var. Neler yapmalıyız konularını zaman içerisinde milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız Selim Yağcı'yla Ankara'da görüşüyoruz, değerlendiriyoruz. Onların bize ilettikleri oluyor. Talepler ve istekler doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Arkadaşlarımız Bilecik'i yerinde incelediler. Gerçekten Bilecik eğitim konusunda Türkiye ortalamasının üzerinde gözüküyor. Bilecik daha da iyi olabilir. Bu konuda her türlü katkıyı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Bakan Avcı, daha sonra Bilecik Belediyesi'ni ziyaret etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Valiliği Selim Yağcı Nabi Avcı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title