Haberler

Milli Pilotlar Brezilya'da

Abone Ol

Brezilya'nın Castello kentinde başlayan ve dünyanın en iyi 174 pilotunun kıyasıya yarıştığı Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası'na katılan 6 sporcudan oluşan Türk Milli Takımı'nın Adanalı 4 milli sporcusu, Türk Bayrağı ile Büyükşehir Belediyesi...

Brezilya'nın Castello kentinde başlayan ve dünyanın en iyi 174 pilotunun kıyasıya yarıştığı Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası'na katılan 6 sporcudan oluşan Türk Milli Takımı'nın Adanalı 4 milli sporcusu, Türk Bayrağı ile Büyükşehir Belediyesi flamasını dalgalandırıyor.

Yamaç Paraşütü Milli Takımına seçilen Adanalı Durali Karaca, Umut Aslan, Cantekin Çimen ve Merve Gülşah Aslan'ın, Brezilya'da ülkemiz adına önemli başarılar alacaklarına inandığını söyleyen Adana Havacılık ve Adrenalin Spor Kulübü (AHAS) Başkanı Güner Akkaya, "Bu imkanı bize sağlayan Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'a teşükkür ediyorum" dedi.

Aldırmaz'ın destekleri sonucu yamaç paraşütü sporunun Adana'da çok geliştiğini vurgulayan Güner Akkaya, "6 kişiden oluşan Türk Milli Takımı'nın 4 sporcusu Adanalı. Bu başarı Sayın Aldırmaz'ın, spora ve gençliğe bakış açısı sayesinde elde edilmiştir. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.

Adanalı sporcuların Türk Bayrağı ile Adana Büyükşehir Belediyesi flamasını gururla Brezilya semalarında dalgalandırdığını kaydeden AHAS Başkanı Güner Akkaya, "Bu gurur da Başkanımız Sayın Aldırmaz'ın sayesinde olmuştur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title