Haberler

Milli Takıma Adana Damgası

Abone Ol

Yamaç Paraşütü Milli Takımı'na Adana damgasını vurdu.6 kişiden oluşan Yamaç Paraşütü Milli Takımı'na giden 6 sporcudan 4'ü Adana Havacılık ve Adrenalin (AHAD) Spor Kulübü'nden seçildi.

Yamaç Paraşütü Milli Takımı'na Adana damgasını vurdu. 6 kişiden oluşan Yamaç Paraşütü Milli Takımı'na giden 6 sporcudan 4'ü Adana Havacılık ve Adrenalin (AHAD) Spor Kulübü'nden seçildi.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından belirlenen ve içinde 4 Adanalı sporcunun bulunduğu Yamaç Paraşütü Milli Takımı, 17 Mart 2012'de Brezilya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Milli Takıma 4 sporcu vermenin mutluluğunu yaşayan Adana Havacılık ve Adrenalin Spor Kulübü Başkanı Güner Akkaya, gururlu olduklarını belirtti. 6 kişilik milli takımın 4 sporcusunun lisansının kendilerinde olduğunu vurgulayan Akkaya, "Milli Takımımızın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

Adana'da yamaç paraşütü sporunun buralara gelmesinde en büyük payın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın olduğunu kaydeden Güner Akkaya, "Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz'ın desteği ile bu gelişmeyi gösterdik. Her zaman her durumda yanımızda oldu, bizden maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Her yarışmaya onun desteği ile katıldık ve başarılar elde ettik. Şimdi milli takıma giden ve Brezilya'da ülkemizi temsil edecek sporcularımıza da destek veriyor. Onlara yaptığı malzeme yardımı ile sporcularımızın Brezilya'da ülkemizi temsil etmesini sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Güney Akkaya, Yamaç Paraşütü Milli Takımına seçilen Adanalı sporcuların Durali Karaca, Umut Aslan, Cantekin Çimen ve Merve Gülşah Aslan olduğunu belirtti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Türkiye Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title