Haberler

Minik Futbolcular U20 Dünya Kupası Finaline Gidiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, sporcularını ödüllendirmek için, İstanbul'da yapılacak olan U20 Dünya Kupası Maçlarının finaline götüreceklerini söyledi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çanakkale ikincisi olan U11 Futbol Takımı sporcularını ödüllendirmek için, İstanbul'da yapılacak olan U20 Dünya Kupası Maçlarının finaline götüreceklerini belirtti.

Lapseki spor U11 Futbol takımının birinci grup maçlarını Gelibolu'da yaptığını hatırlatan Başkan Ekim, tüm maçları kazanıp birinci olduklarını söyledi. Finale kadar hiç yenilmeden çıktıklarının altını çizen Başkan Ekim, final maçında penaltılarla elenmelerinin üzücü olduğunu söyleyerek, minik sporcuların büyük bir başarıya imza attığını belirtti. Bu başarıyı taçlandırmak için, minik futbolcuları Türk Telekom Arena'da oynanacak olan U20 Dünya Kupası Finaline götüreceklerini söyleyen Başkan Ekim, "23 sporcumuzu, velileriyle birlikte buradan göndereceğiz. Çocuklarımızın böyle bir başarıya imza atmaları bizlerinde daha da çok ilgilenmemiz gerektiği düşüncesine sevk etti. Ben Utku Kolkoparan'a da sporcularımıza yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gani Mehmet Ekim İstanbul Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title