Haberler

Minik Zeynep, Aydın'ın Başkanı Oldu

Abone Ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Yedi Eylül İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek kısa süreliğine Belediye Başkanı oldu.

Aydın'da

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Yedi Eylül İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek kısa süreliğine Belediye Başkanı oldu.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun koltuğuna oturan küçük Zeynep, kısa süreliğine de olsa Belediye Başkanı olmanın mutluluğunu yaşadı. Ziyarete Okul Müdürü Selami Avcı, Sınıf öğretmeni Kenan Kürek'te katıldı.

Belediye Başkanlığı görevinin zor bir görev olduğunu belirten Zeynep, Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal'a istek ve taleplerini aktardı.

Aydın'ın sorunsuz bir şehir olduğunu söyleyen minik başkan Zeynep Çiçek, Aydınspor 1923'ü de unutmadı. Çiçek, "2. Lige yükselme başarısı gösteren Aydınspor 1923'ü kutluyorum. Tabi ki bunda Aydın Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu'nun büyük emeği var. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı olması durumunda ilk projesinin oyuncağı olmayan çocuklara oyuncak dağıtmak olacağını belirten Zeynep Çiçek, Aydın Belediyesi'nin çocuklara yönelik projeleri için teşekkür ederek ve yeşil alanların artmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Aydın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahir Olçum, başkan olan Zeynep Çiçek'in isteği ile belediyenin kültürel faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal, ziyaret nedeniyle minik başkan Zeynep'e çeşitli hediyeler vererek, "Başta Cumhuriyetimizi bize armağan eden Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle teşekkür ederken, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan kızımız Zeynep'in Aydın'ın sorunsuz bir şehir olduğunu dile getirmesi de Aydın Belediyesi'nin hizmetlerinin ne kadar önemli ve yerinde olduğunu gösteriyor. Kendisine hem ziyareti hem de düşünceleri için teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Aydınspor 1923 23 Nisan Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title