Haberler

Müdür Eryiğit, Yangın Kulelerini Denetledi

Abone Ol

Kütahya Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Gediz Orman İşletme Müdürlüğü yangın gözetleme kulelerini ve ilk müdahale ekiplerini ziyaret etti.

Kütahya Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Gediz Orman İşletme Müdürlüğü yangın gözetleme kulelerini ve ilk müdahale ekiplerini ziyaret etti.

Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen'in de bulunduğu denetlemede, yangın organizasyonunu yerinde gören Eryiğit, her an yangınlara karşı tetikte bekleyen yangın işçilerini de ziyaret etti.

Toplam 6 adet kritik noktada bulunan yangın gözetleme kuleleri ziyaretinde Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, "Zamanında müdahale bizler için çok önemli, burada görev yapan arkadaşlarımız gözetleme, muhabere, ekipleri yönlendirme gibi çok önemli görevleri ifa ediyorlar.Yangın sezonunda gözetleme kuleleri, yangın ilk müdahale ekipleri ve teknik elemanlarla muhtemel bir orman yangınına müdahale etmek üzere 7 gün 24 saat teyakkuz halinde bulunuyoruz. Yangın İlk Müdahale Ekipleri ve Yangın Kuleleri'nde çalışan personelimize göstermiş oldukları bu samimi görev aşkı ve orman sevgisinden dolayı hassaten teşekkür ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Kenan Eryiğit Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title