Haberler

Muğlaspor Kumluca Maçı Pazartesi Günü

Abone Ol

Muğlaspor’un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kumluca maçı Pazar günü yapılacak olan açık öğretim sınavları nedeniyle 27 Ocak Pazartesi gününe alındı.

Muğlaspor'un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kumluca maçı Pazar günü yapılacak olan açık öğretim sınavları nedeniyle 27 Ocak Pazartesi gününe alındı. Kumluca maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor'da Çiğli Belediyespor maçında kırmızı kart gören Kaptan Sinan ve Kaleci Ali kadroda yer alamayacak. Kumluca maçı hazırlıklarını Cumartesi günü yapacağı son antrenmanla tamamlayacak olan Muğlaspor, bu zorlu maç için Pazar günü yola çıkacak.

Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan ve oynadığı ilk iki maçtan 4 puanla ayrılan Muğlaspor zorlu Kumluca maçından da puan ya da puanlarla ayrılıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca hazırlıkların çok iyi gittiğini ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, Kumluca Belediyespor maçı ile ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi. Kumluca maçında çok önemli iki oyuncularından yoksun mücadele edeceklerini belirten Urhan, "Kaptan Sinan ve Kalecimiz Ali takımımız için önemli bir kayıp. Ancak bu arkadaşlarımızın yerlerine oynayacak olan futbolcularımızın da sahada çok iyi mücadele edeceklerine inancım tam. Kumluca maçından en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title