Haberler

Muğlaspor Urhan'la Devam Kararı Aldı

Abone Ol

Muğlaspor yönetimi Teknik Direktör Egemen Urhan ile yola devam kararı aldı.

Muğlaspor yönetimi Teknik Direktör Egemen Urhan ile yola devam kararı aldı. Genç teknik adamla yeniden sözleşme imzalayan Muğlaspor yönetim kurulu ilk transfer çalışmasını teknik direktör ile gerçekleştirdi. Teknik Direktör Egemen Urhan için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Öztep, Abdullah Eskihisarlı, Raşit Biter ve Neşet Palu'da katıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy, Muğlaspor bünyesinde yetişen ve çok sevilen Egemen Urhan ile yola devam ettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, transfer çalışmalarının planlı bir şekilde başladığını ve Muğlaspor'a layık bir kadro oluşturacaklarını söyledi.

Muğlaspor'da yeniden görev aldığı için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Egemen Urhan, hedefe ulaşabilmek için tüm camianın bir arada olması ve takıma destek vermesi gerektiğini söyledi. GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Öte yandan Rüştü Gürsoy Başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu görev dağılımını da gerçekleştirildi. Muğlaspor'da Başkan Vekilliklerine Gültekin Akça ve Hakkı Ünsal, İdari As Başkanlığa Mehmet Öztep, Mali As Başkanlığa Fatih Çerçi, Sosyal Komite Başkanlığına Haluk Beyimoğlu, Basın Sözcülüğüne Abdullah Eskihisarlı, Bölge Temsilciliğine Neşet Palu, Futbol Şube Sorumluluğuna Raşit Biter, Alt Yapı Sorumluluğuna Şahin Kırkan, Mali Komite Üyeliklerine İbrahim Efecik, Egemen Balaban ve İsmail Baş, Soysal Komite Üyeliklerine de Mehmet Ali Demirbaş ve Osman Tuna seçildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Palu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title