Haberler

Muratpaşa'nın İlk Belediye Başkanından Uysal'a Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Muratpaşa Belediyesinin ilk Belediye Başkanı Mehmet Manavoğlu, göreve yeni seçilen Başkan Ümit Uysal'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Muratpaşa Belediyesinin ilk belediye başkanı Mehmet Manavoğlu, göreve yeni seçilen Başkan Ümit Uysal'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Muratpaşa Belediyesinin yüzölçüm ve nüfus açısından oldukça büyük bir belediye olduğunu söyleyen Mehmet Manavoğlu, Muratpaşa halkının yeni dönemde büyük projeler beklediğini söyledi. Manavoğlu, Başkan Uysal'a proje önerilerinden bulundu.

Başkan Ümit Uysal da, Manavoğlu'nun ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Uysal, "Başkanlarımız, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kentin kanaat önderlerinin bilgi birikim ve tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. Projelerini değerlendireceğiz. Hizmet için hep birlikte kararlar alacağız. Muratpaşa için her düşünce ve projeye kapımız açık" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Manavoğlu Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title