Haberler

Muş'un Bulanık ilçesinde Kaymakam esnafı ziyaret etti

Güncelleme:
Abone Ol

Muş'un Bulanık ilçesinin Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Kaymakam Koşansu, esnafların talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerine konuşmalar gerçekleştirdi.

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, yeni göreve başlaması nedeniyle Malazgirt Caddesi güzergahında bulunan esnafları ziyaret ederek, onlarla tanıştı. Kaymakam Koşansu, iş yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında, esnafların karşılaştığı çeşitli zorluklar ve çözüm önerileri üzerine de konuşmalar gerçekleştirildi. Kaymakam Koşansu, yerel ekonominin gelişimi için esnafın görüş ve önerilerinin önemli olduğunu belirterek, ilçenin genel durumunu iyileştirmek adına çalışmaların süreceğini vurguladı. Esnaflar, Kaymakam Koşansu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarının çözümüne gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin düzenli olarak yapılmasının, esnaf ve vatandaşların sorunlarının daha hızlı çözüme kavuşmasına katkı sağlayacağı belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Politika Bulanık Güncel Yerel Muş Yerel Haberler Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title