Haberler

Mustafa Küçüköner'den "Güncellenen İmgeler Resim Sergisi"

Abone Ol

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Mustafa Küçüköner, "Güncellenen İmgeler Resim Sergisi"yle sanatseverlerle buluştu.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Küçüköner, "Güncellenen İmgeler Resim Sergisi"yle sanatseverlerle buluştu.

Sanat Galerisindeki serginin açılışını Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Gök ve Özgür Arslan yaptı.

Sanatçı Mustafa Küçüköner'in sergilenen çalışmaları, 2006 yılından beri şahsi olarak yürüttüğü Güncellenen İmgeler Sanat Projesi'nin ilk serisi olan "Babil Güncelleniyor" adlı sanat projesi kapsamında yaptığı çalışmaları içeriyor.

Sergide, sanatçının tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine ahşap baskı, tuval üzerine karışık teknik, aquatinta, asitli oyma, aquatintalı mezotinta ve derin oyma teknikleri ile yaptığı tek renkli, iki renkli ve üç renkli 50 adet yapıt yer alıyor.

Sergi hafta sonuna kadar gezilebilecek. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Erzurum Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title