Haberler

Nazilli Belediyespor 3 Futbolcuyla Anlaştı

Abone Ol

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 3 futbolcu ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 3 futbolcu ile anlaştı.

Perşembe günü 5 futbolcunun, Cuma günü ise Kurtuluş'un kampa dahil olduğunu ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; "6 futbolcumuzun kampa dönmesinin ardından Antalya kampında çalışmalarımız hız kazandı. Yeni transferlerimizin uyum sorunun da kamp sonuna kadar giderilmesini ümit ediyoruz. Son olarak teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Tekden Denizli Belediyespor'dan kaleci Ceyhun Dmircan ve Sancaktepe Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Oktay Gümüş ile 1,5 yıllığına anlaştık. Ayrıca Çaykur Rizespor'dan defans oyuncusu Mesut Yılmaz'ı sezon sonuna kadar kiralayarak renklerimize bağladık" dedi.

Devre arası yaşanan kadro dışı krizinin aşılmasıyla 9 futbolcudan 6'sı Antalya kampına dönerken, 19 kişi ile başlayan kamp yeni transferler ve aflar ile biranda 30'a ulaştı. Başarılı kaleci Kurtuluş'un kampa dönmesi ile 3'e çıkan kaleci sayısı Tekden Denizlispor'dan transfer edilen Ceyhun Demircan ile 4'e çıktı. Kale de sayının 4'e çıkması ise affedilen Kurtuluş Yurt'un yada yeni transfer Sofu Baykal ile yolların ayrılacağı ihtimalini ortaya çıkarırken, 3. kalecinin alt yapıdan yetişen Ömer Kavurkacı olacağı ifade edildi. Öte yandan 1,5 yıllığına anlaşılan 24 yaşındaki Ceyhun Demircan'ın kariyeri ise formayı zorlamaya çalışacak.

Orta sahada Ali Setirekli ve Hüseyin Akoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle oluşan açığın yeni transferlerle doldurulduğu görülürken, Akoğlu ve Setirekli'nin iyileşmesinin ardından forma savaşının yaşanacağı ön görülüyor. Devre arasında her mevkiye takviye yaparak yaşanacak olan forma savaşının Nazilli Belediyespor'u üst sıralara taşımada etkili olacağı dile getirildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Belediyespor Nazilli Antalya Ceyhun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title