Haberler

Nazilli Belediyespor Kupada Trabzonspor'u Konuk Ediyor

Abone Ol

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, yarın Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, yarın Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Nazilli İlçe Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı Emre Malok yönetecek.

Teknik direktör Alaaddin Demirözü ile çıktığı ilk maçta 5 hafta sonra galibiyetle tanışan Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında süper ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u konuk edecek. Seyircisinin de desteği ile zorlu karşılaşmada galibiyeti hedefleyen siyah beyazlılarda sağ ayak bileğinde zorlamaya bağlı ödem oluşan Yüksek Kayaalp'ın durumu maç saatinde belli olacak. Karşılaşmanın biletleri kapalı tribün 20, açık tribün ve misafir tribünü 10 TL'den satılacak. Kupa maçlarında kombine kartlar da geçerli olacak. Karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Alaaddin Demirözü, taraftarlarının da desteği ile zorlu maçta gülen tarafın kendileri olacağını ifade etti. Demirözü, "Takım olarak şuan moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdayız. Trabzonspor gibi bir büyük takımı ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Kupa maçları ilçemize ayrı bir hava katacak. Esnafımızdan halkımıza herkese katkısı olacak. Tüm maçlar TV'den yayınlanacak. Bu zorlu karşılaşmayı seyircimizin de desteği ile kazanmak istiyoruz" dedi. Zorlu karşılamaya siyah beyazlı takımın şu ilk 11'le sahaya çıkması bekleniyor; Metin Uçar, Mehmet Ersavaş, Sabri Turgut, Nuh Aşkın, Mutlu İlengöz, Yılmaz Özeren, Yasin Yener, Fatih Üge, Caner Hüseyin Bağ, Halil Çelik, Ömer Yalçın. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kupası Trabzonspor Demirözü Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title