Haberler

Nevşehir'de Öğrencilerin Karne Heyecanı

Abone Ol

Nevşehir'de 2012-2013 eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle 100.Yıl Ülfet Başer İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel ve Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur...

Nevşehir'de 2012-2013 eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle 100. Yıl Ülfet Başer İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel ve Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Nevşehir'de 138'i İlkokul, 95'i Ortaokul ve 45'i Lise olmak üzere toplam 291 okulda eğitim öğretim gören 19 bin 203 İlkokul, 18 bin 865 Ortaokul ve 13 bin 672 Lise öğrencisi karnelerini alarak yaz tatiline girdi. 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Buradaki törene Vali Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Burada konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat: "Karne heyecanı yaşadığınız bu günlerde başarılı olanlarınız olacağı gibi beklediği notu alamayanlarınızda olacaktır. Sizlerden tatil günlerini fırsat bilerek verimli, programlı, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve yeni eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz" dedi.

Vali Mehmet Ceylan ise, tüm öğrencilere iyi bir yaz tatili geçirmelerini dileyerek velilerden öğrencilere hoşgörü ile yaklaşarak onlara destek olmalarını istedi. Vali Ceylan: "Çocuklarımıza destek olarak her zaman onların yanlarında olduğunuzu gösterin. Bırakın tatilde bol bol gezerek dinlensinler. Tabi ki bunun yanında çocuklarımız kitap okumayı da ihmal etmemeli" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul öğrencilerine karneleri Vali Ceylan, İl Emniyet Müdürü Yüksel ve Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat tarafından dağıtıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulgafur Büyükfırat Mehmet Yüksel Nevşehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title