Haberler

Nevşehir'de Turizm Haftası Kutlamaları

Abone Ol

Nevşehir'de Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde, Vali Abdurrahman Savaş turizm sektörü temsilcileri ve öğrencileri kabul etti.

Nevşehir'de Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde, Vali Abdurrahman Savaş turizm sektörü temsilcileri ve öğrencileri kabul etti.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, turizm sektörü temsilcileri, NEÜ Turizm Fakültesi ve Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Turizm Haftası nedeniyle, Vali Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Abdurrahman Savaş, Kapadokya gibi önemli bir turizm merkezine ev sahipliği yapan Nevşehir'de turizmin en önemli sektörlerin başında geldiğini vurguladı. Her yıl Turizm Haftası öncesinde bölge tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki turizm fuarlarına katılarak bir sonraki sezon için hazırlıklar yapıldığını kaydeden Vali Savaş, her geçen yıl gelen turist sayısının arttığı Kapadokya'da 2012 turizm sezonunun da oldukça başarılı geçececeğine inandığını söyledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Savaş Velettin Birsöz Turizm Haftası Nevşehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title