Haberler

Nihan Öztürk Yetim, Öksüzlerle Kahvaltıda Buluştu

Abone Ol

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk, Kepez Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından “Yetim ve Öksüzlere Destek Projesi” kapsamında 17 aile ve 53 çocuğa Kepez Kent Ormanı’nda düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk, Kepez Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından "Yetim ve Öksüzlere Destek Projesi" kapsamında 17 aile ve 53 çocuğa Kepez Kent Ormanı'nda düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Programa Nihan Öztürk'ün yanı sıra Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer ve eşi Fatma Tuncer, Kepez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti katıldı. Program kapsamında 10 yaş üstü 30 çocuğa paintball etkinliği, 0-10 arasındaki 23 çocuğa da oyun parkında çeşitli oyunlardan oluşan etkinlikler düzenlendi.

Program sonunda Nihan Öztürk, Kaymakam Savaş Tuncer ve eşi Fatma Tuncer, programa katılan 17 aileye 4'lü çelik tencere seti ve bütün çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Öztürk Nihan Öztürk Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title