Haberler

Nihat Temel'e Sevgi Seli

Abone Ol

Ak Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı olarak başvuran ve temayül hazırlıklarını sürdüren İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Nihat Temel gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanıyor.

Ak Parti'den Erzurum Milletvekili aday adayı olarak başvuran ve temayül hazırlıklarını sürdüren İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Nihat Temel gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanıyor. Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak köyüne giden Prof. Dr. Nihat Temel burada yer sofrasında vatandaşlar ile birlikte akşam yemeği yedi. Köylülere milletvekili olması halinde her daim ulaşabileceğinin sözcünü veren Temel, "Ak Parti'nin yeni Türkiye vizyonu ile milletvekilliği görevine getirilmem halinde Erzurumluların bitip bilmek bilmeyen nefesi olacağım. Herkes her an bana ulaşabilecektir" dedi.

YILLARCA MİLLİ GÖRÜŞ ŞEMSİYESİ ALTINDA GÖREV YAPTIM

Erzurum dışında olmasına karşın sürekli olarak Erzurum meselelerine vakıf olduğunu dile getiren Prof. Dr. Temel, sorunların çözümünde özellikle insan odaklı olmanın önemine değindi. Çözümlerin vatandaşlardan rahatlıkla öğrenilebileceğine vurgu yapan Temel, "İstanbul'da Erzurum'un sorunlarını her fırsatta takip ederdim. Yıllarca bu şehrin havasını teneffüs etmiş, suyunu içmiş toprağından nemalanmış birisi olarak sorunları da çözüm önerilerini de çok iyi biliyorum. Bu çözümlerin dile getirilmesinde ve fiiliyata geçirilmesinde etkili bir isim olacağım. Yıllarca siyasetin hep içinde oldum Rahmetli Erbakan ile çıktığımız bu kutlu yolculukta sürekli olarak Erzurum ve Türkiye için bir nefer oldum. Bugünden sonrada bana görev verilmesi halinde çok farklı bir milletvekili frofili ile vatandaşlarımıza hizmet edeceğim" dedi.

BAŞKAN BULUTLAR'IN İLGİSİ

Gezi ve ziyaretlerinde eski öğrencisi olan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı da ziyaret eden Prof. Dr. Nihat Temel, ve Divan Sen Erzurum Şube Başkanı Osman Temel Yakutiye ilçe teşkilatına da ziyarette bulundular. Burada Başkan Recep Aydın ile bir araya gelen Temel, teşkilattan temayül öncesi destek istedi. Başkan Bulutlar ile uzun uzadıya sohbet eden Temel, Erzurum'un kangren haline gelmiş sorunlarının çözümünde kararlı adımlar atılması gerektiğinin önemini anlattı. Palandöken Belediyesi'nin son on yılda yaptığı başarılı çalışmaları da dile getiren Prof. Dr. Temel, hafta boyunca ziyaretlerini sürdürecek. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Temel Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title