Haberler

Nkü'de 45 Aday Memur Asli Memurluğa Atandı

Abone Ol

Namık Kemal Üniversitesi’nde (NKÜ), aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 45 idari personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Namık Kemal Üniversitesi'nde (NKÜ), aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 45 idari personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Rektörlük Binası Yönetim Kurulu Odasında düzenlenen törene, Rektör Vekili Prof. Dr. Şefik Kurultay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İhsan Soysal, Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yinanç, daire başkanları ve şube müdürleri ile aday memurluğu sona eren 45 personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşmasını yapan Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yinanç, aday memurluğu sona eren personelin NKÜ'de çok büyük katkılar sağlayacağından bahsederek NKÜ'yü tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Şefik Kurultay da konuşmasında, "Üniversitemiz yeni kurulmuş on yıllık üniversite olmasıyla birlikte idealleri olan bir üniversitedir. İdeallerini gerçekleştirmek için akademik çalışmaların yanı sıra idari çalışmaların ve hizmetlerin de önemi büyüktür. Sizlerin aramıza katılmasıyla üniversitemiz çalışmalarını daha da hızlandırarak bölgemize ve ülkemize çok daha iyi hizmetler verecektir" dedi.

Prof. Dr. Kurultay, asil memurluğa atanan personele tavsiyelerde bulunarak "Memurluk görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından NKÜ Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Nermin Tuna ile birlikte asil memurluğa adım atan personel ellerini Türk Bayrağı'nın üzerine koyarak yemin metnini okudu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi İsmail Yılmaz İhsan Soysal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title