Haberler

"NLP ile Kendini Keşfet" Konulu Konferans

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Perge Salonu'nda Bülent Şenyürek'in katılacağı "NLP ile Kendini Keşfet" konulu bir konferans düzenleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Nisan'da AKM Perge Salonu'nda Bülent Şenyürek'in katılacağı "NLP ile Kendini Keşfet" konulu bir konferans düzenleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca organize edilen, 'Kişisel Gelişim Etkinlikleri' kapsamında gerçekleştirilecek Antalya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) konferansta sosyolog ve NLP uzmanı Bülent Şenyürek, bilinçaltı temizliği ve duygusal arınma konusunda vatandaşlara bilgi verecek.

Şenyürek, bu eğitimle insanlar bilinçaltlarını daha iyi tanıyacakları, kendilerini ve zihinlerini keşfederek, kontrol etmeyi öğreneceklerini, geçmişin kaygılarından, korkularını, başarısızlıklarını düşünmekten ve bunlara zaman ayırmaktan vazgeçerek, hayal kırıklıklarına takılıp kalmayacaklar ve günü yaşamanın formüllerini öğreneceklerini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Şenyürek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title