Haberler

Obem Kursiyerlerinin Tiyatrosu Beğeni Topladı

Abone Ol

Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) bünyesinde açılan Tiyatro ve Drama Kursu öğrencileri aldıkları eğitimi sahneye taşıdılar.

Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) bünyesinde açılan Tiyatro ve Drama Kursu öğrencileri aldıkları eğitimi sahneye taşıdılar. OBEM kursiyerlerinin tiyatrosu beğeni topladı.

Kursiyerlerin oynadığı 'Yaşasın Osmaniye' isimli tiyatro oyunu Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde sahnelendi. Yaklaşık 5 ay süren ve 40 kursiyerin katıldığı kurs süresince, drama ve tiyatro konusunda uygulamalı ve teorik bilgiler alan öğrenciler, performansları ile büyük beğeni topladılar.

Tiyatro gösterisinde Rahime Hatun'un da canlandırıldığı, Çanakkale zaferini anlatan minik dev yürekler, izlemeye gelen ilköğretim öğrencilerine ve velilere gurur verici anlar yaşattı. Kurs eğitmeni Serap Akbaş, yaklaşık 5 ay gibi bir kısa sürede öğrencilerin özverili çalışmaları neticesinde "Yaşasın Osmaniye" konulu oyunu sahnelediklerini ifade etti.

Tiyatro gösterisi sonunda OBEM tiyatro kursu öğrencilerine Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu sertifikalarını verdi. Pek çok branşta OBEM binasında kursların devam ettiğini aktaran Azizoğlu, "Bugün burada kursiyerlerimizin ortaya koyduğu başarı çok önemliydi. Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara'nın talimatları ile açılan OBEM'de her kesime hitap edecek bir kurs mutlaka var" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title