Haberler

Ödemiş'e Kız Yurdu Hazırlığı

Abone Ol

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi, Ödemiş'te bir kız yurdu oluşturmak için harekete geçiyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi, Ödemiş'te bir kız yurdu oluşturmak için harekete geçiyor. ÇYDD Ödemiş Şube Başkanı Ömer Akşahan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kız yurdunun Ödemiş'te büyük ir ihtiyaç haline geldiğini belirterek, İlçede bir kız yurdu açılması için kampanya başlatacaklarını söyledi.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Akşahan şunları söyledi: "Öncelikle 2013-14 öğretim yılında eğitim ordumuzun cefakar öğretmenlerine, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı ve huzurlu bir dönem geçirmelerini diliyorum. Yönetime seçildiğimiz günden buyana yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla büyük bir uyum içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Geçen öğretim yılında yaptığımız çeşitli etkinliklere bu öğretim yılında da sürdüreceğiz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak toplum katmanlarında kazandığımız saygınlığa paralel olarak ortaöğretim ve üniversiteli öğrencilerimize burs yardımlarını saygıdeğer burs verenlerimizden aldığımız destekle artarak sürdürüyoruz. Bu dönem burs başvurularında yaşanan artışı derneğimize olan güvenin bir eseri olduğunu görmekten kıvançlıyız."

Akşahan dernek olarak hedef büyüttüklerini belirterek, "Bu yıl dernek olarak gerek üyelerimizden aldığımız güç, gerek hayırsever Ödemişlilerin de çok istediği bir hayali gerçekleştirme yolundaki kararlılığımızı ortaya koyuyoruz. ÇYDD Genel Merkez Yönetiminin 'Her İlçeye Bir Kız Yurdu' sloganından hareketle biz de Ödemiş'te çağdaş, modern bir kız yurdu yapılması için bize inanan herkese çağrıda bulunmaya karar verdik. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz kutsal Kurban Bayramında gerek nakdi gerek deri bağışlarını derneğimize bağışlayacak olan tüm Ödemişli hayırseverlerimize şimdiden şükranlarımızı sunuyor ve bayramın huzur içinde sevenlerin buluştuğu günler olarak geçmesini diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title