Haberler

Ofspor'da Konsantrasyon Sorunu

Abone Ol

Teknik direktör Kerimoğlu: "Ligin alt sıralarının da üst sıralarının da puan olarak uzağındayız. Bu futbolcularımızın rahatlığına neden oluyor"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor'a 3-0 yenilerek kötü gidişatını sürdüren Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, ligin alt sıralarının da üst sıralarının da puan olarak uzağında olduklarını, bunun da futbolcuların rahatlığına neden olduğunu söyledi.

Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde rahat bir konumda olduklarını belirterek, "Ligin alt sıralarının da üst sıralarının da puan olarak uzağındayız. Bu futbolcularımızın rahatlığına neden oluyor. Konsantrasyon sorunu yaşıyoruz" dedi.

Oyuncularından bu nedenle istedikleri verimi alamadığını ifade eden Kerimoğlu, "İskenderun Demir Çelikspor maçı da bu maçlardan biri oldu. Takımımda bir rahatlık söz konusu. Bu rahatlık oyunumuzu olumsuz etkiliyor" diye konuştu.

Kerimoğlu, karşılaşmaya talihsiz yedikleri basit bir golle başladıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Erken gol, oyuncularımın demoralize olmasına sebebiyet verdi. Eşitliği sağlamak için mücadeleden kopmamaya çalışsak da başarılı olamadık. İlk yarının son anlarında da ikinci golü yiyince oyundan iyice düştük. Bilhassa bu dakikada gelen gol, maçı teyit eder gibi oldu. Şayet ikinci golü yememiş ve soyunma odasına 1-0'lık skorla girebilmiş olsaydık, ikinci yarı daha başka olabilirdi. Maçın ikinci yarısı oyundan iyice koptuk. Pozisyonlar aramaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Yer yer verdiğimiz boşluklar, üçüncü golü yememize sebebiyet verdi ve maçta bu skorla sona erdi." - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

İskenderun Demir Çelikspor Ofspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title