Haberler

3 yıl önce oğlunu kaybeden baba ağaca asılı halde ölü olarak bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da 3 yıl önce intihar eden oğlunun acısına dayanamayan 65 yaşındaki Kadir Tepe vatandaşlar tarafından ağaca asılı halde ölü olarak bulundu. Tepe'nin geride bıraktığı notta "Kendim ettim, Halil İbrahim'im oğlum sana geliyorum, sizleri çok seviyorum beni sakın unutmayın" ifadelerini kullandığı görülürken, oğlunun uzman çavuş olduğu ve arkadaşının silahıyla kendi hayatına son verdiği bilgisine ulaşıldı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 3 yıl önce oğlunu kaybeden şahıs ağaca asılı halde ölü olarak bulunurken geride bıraktığı notta, "Halil İbrahim'im sana geliyorum" ifadeleri yer aldı.

Olay, Düğerek yolu üzerinde ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından ağaca asılı halde bir erkek cesedi olduğu fark edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

3 yıl önce oğlunu kaybeden şahıs ağaca asılı halde ölü olarak bulundu

YÜREKLERİ DAĞLAYAN NOT

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerde şahsın 65 yaşındaki Kadir Tepe olduğu ve yaklaşık 1 hafta önce hayatını kaybettiği belirlendi. Cesedin arkasında, Tepe tarafından bırakılan bir not bulundu. Notta, "Kendim ettim, Halil İbrahim'im oğlum sana geliyorum, sizleri çok seviyorum beni sakın unutmayın" yazılı olduğu öğrenildi.

3 yıl önce oğlunu kaybeden şahıs ağaca asılı halde ölü olarak bulundu

OĞLU ARKADAŞININ SİLAHIYLA İNTİHAR ETMİŞ

Olayın ardından yapılan araştırmalarda Kadir Tepe'nin oğlunun uzman çavuş olarak Ankara'da görev yaptığı ve 3 yıl önce arkadaşının silahı ile kendi hayatına son verdiği bilgisine ulaşıldı. Tepe'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güvenlik Belgesel 3-sayfa Menteşe Muğla Yerel Yaşam Baba Güvenlik Belgesel 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title