Haberler

Öğrenci ve Velilere Çanakkale Ruhu Anlatıldı

Abone Ol

18 Mart Şehitler Günü Anma ve Çanakkale Zaferi kutlamaları, Özel Aydınlık İlk ve Ortaokulunda çeşitli etkinliklerle anılmaya başlandı.

18 Mart Şehitler Günü Anma ve Çanakkale Zaferi kutlamaları, Özel Aydınlık İlk ve Ortaokulunda çeşitli etkinliklerle anılmaya başlandı.

Anma etkinliklerinin üçüncü kısmında Çanakkale'de yetişmiş, savaş yapılan yerleri çok iyi bilen, savaşın görgü tanıklarıyla konuşmuş, dolayısıyla iyi bir Çanakkale Yazarı olan Hasan Hüseyin Maltepe, Nazilli Özel Aydınlık İlk ve Orta Okulunda 'Çanakkale' konulu bir konferans verdi. Hüseyin Maltepe Çanakkale Savaşı'nın safhalarını sabah ve akşam seanslarında öğrencilere ve velilere tek tek anlattı. Gidenlerin yıllar sonra geri geldiğini bazılarının ise hiç gelmediğini, baba ve eş özlemi çeken anaların, evlatların ne sıkıntılar çektiğini gözyaşlarıyla anlatan Hüseyin Maltepe, salondaki davetlilere de duygusal anlar yaşattı. Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın diye dua eden Hüseyin Maltepe, gündüz seansında öğrencilere vatan ve millet sevgisi ile ilgili nasihatler da verdi. Akşam ise velilerle buluşan eğitimci yazar, velilere duygusal anlar yaşattı ve kitaplarını imzalayarak konferansını bitirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Maltepe Çanakkale Zaferi Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title