Haberler

Öğrenciler, Sınav Öncesi Kermesle Stres Attı

Abone Ol

Harran Üniversitesi’ne bağlı Eyyübiye Yerleşkesi’nde eğitim ve öğretimine devam eden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda kermes düzenledi.

Harran Üniversitesi'ne bağlı Eyyübiye Yerleşkesi'nde eğitim ve öğretimine devam eden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda kermes düzenledi.

Pek Yüce Gönüllüler Derneği ile Harran Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen kermese, Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, rektör yardımcıları, yüksekokul müdürleri, Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Dernek Başkanı Nihat Taş, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yenişehir Gençlik merkezi halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan kermeste Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Tuncer Demir ve üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu yaptığı konuşmada sınavları öncesinde öğrencilerin stres atma imkanı bulduklarını söyleyerek, öğrencilere başarılar diledi. Kermesten elde edilen gelirlerin ise maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak verileceği açıklandı.

Daha sonra Yüksekokul Aşçılık Programcılığı öğrencilerinin Fethiye'de düzenlenen Şef Mavi yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri protokol tarafından verildi. Oldukça renkli geçen kermeste öğrenciler çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Halil Mutlu Harran Üniversitesi Yenişehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title