Haberler

Öğrencilerden Akülü Araç Yardımı

Güncelleme:
Abone Ol

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir MYO Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu, konserden elde ettiği gelirle akülü araç aldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu, gerçekleştirdiği konserden elde ettiği gelirle akülü araç aldı. Araç, ihtiyaç sahibine verilmesi için Ümit Çocukları Derneği'ne bağışlandı.

Topluluğun Başkanı Ümit Ağbulut, okulda yapılan teslim töreninde, engellilere destek olma amacıyla topluluk üyelerinin seferber olduğunu söyledi.

Çalışmalarının başlangıç aşamasında olduğunu belirten Ağbulut, engellilere yönelik hedeflerinin ilerleyen günlerde daha kapsamlı olacağını aktardı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan ise topluluğun üniversite bünyesinde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.

Törene, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yusuf Uzun, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve öğrenciler katıldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Seydişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title