Haberler

Öğrencilerden Aşure Şenliği

Abone Ol

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu geleneksel aşure günü etkinliklerinin ikincisini gerçekleştirdi.
İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu bahçesinde şenlik havasında geçen etkinliğe Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu geleneksel aşure günü etkinliklerinin ikincisini gerçekleştirdi.

İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu bahçesinde şenlik havasında geçen etkinliğe Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Muğla Esnaf Odaları Birliği ve Marmaris Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, Ak Parti Marmaris Belediye Başkanı Aday Adayı Kadem Mete, Demokrat Parti Marmaris Aday Adayı Mustafa Karacan, Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl yanı sıra okul öğretmenleri, öğrenciler ve konuklar katıldı.

Okul personelinin ve Aşçılık programı öğrencilerinin bu günü canla başla hazırladıklarını belirten Yüksek Okul Müdürü Zekeriya Bingöl açılış konuşmasında, "Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz aşure günümüzde okulumuzun o yıl yeni açılmasından dolayı pek planlı programlı bir aşure günü olmamıştı. Bu yıl sizlere okul personelimiz ve Aşçılık Programı öğrencilerimiz canla başla bugünü düzenlemek için uğraştılar. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bingöl, " Bizi kırmayıp Muğla'dan aşure günümüze katılan rektörümüze ve rektör yardımcılarımıza, öğretim üyelerimize,katılan konuklarımıza ve ayrıca Muğla'dan sazını kapıp sesiyle ve gönlüyle bize katılan kıymetli dostum Öğretim Görevlisi İsmail Sınır'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yüksekokul Aşçılık programı öğrencileri hazırlamış oldukları aşureyi konuklara servis ettiler. Okulun animasyon bölümü öğrencilerinin gösterileri de aşure gününe renk kattı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mansur Harmandar Zekeriya Bingöl İçmeler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title