Haberler

Öğrencilerden Kapak Toplama Kampanyası

Güncelleme:
Abone Ol

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Plastik Kapak Toplama" kampanyası başlattı.

Kastamonu Üniversitesi Devrekani Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Plastik Kapat Toplama" kampanyası başlattı.

Üniversite öğrencileri Munise Sarı, arkadaşları Kadriye Karaboğa, Ezgi Yokuş, Cemre Özçelik ve Emine Öztürk ile birlikte "Kapat At Hayat Kat" kampanyası başlattı. Üniversite öğrencileri Munise Sarı, mavi kapak toplayarak sosyal sorumluluk üstlenmeyi amaçladıklarını söyledi. Vatandaşların da desteğiyle topladıkları kapaklarla bir engellinin hayatının kolaylaştırılmasına katkı sağlamanın kendilerini mutlu edeceğini ifade eden Sarı, "Herkesin engellilerin yanı sıra yardıma muhtaç insanlar için yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır. Önemli olan bu duyguyu hissedebilmektir" dedi.

Sarı, "İlçede bulunan tüm halkın dikkatini çekici bir proje başlattık. İlçedeki her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunun farkına varması, çocukların engelli vatandaşlarımıza karşı sorumluluk bilgilerinin arttırılmasını amaçlıyoruz. Ayrıca ilçedeki okullarda öğrenciler tarafından bilgilendirilmiş ve her boy her renk ve cinsteki kapakları toplamaları için uygulamalar başlattık. Projemiz Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu'nun göstermiş olduğu desteği ile uygulamaya konuldu" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devrekani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title